maanantai 21. joulukuuta 2015

Luukku 21, & size sliderin käyttö

Heissan! Kolme yötä jouluun.. APUA!! En ole edes lahjaostoksille kerennyt... huomenna nokka kohti keskustaa :D



Monet ovat instagramin tai täällä blogin puolella kyselleet, että miten kummassa saan peliin poneja, tai suuria hevosia. Vastaus on hyvin yksinkertainen, horse size sliderin avulla! Tämä slideri asennetaan package-kansioon, ja sitä voi käyttää siminluonti-tilassa. Voit määrittää palkin avulla, että kuinka ison/pienen hevosen haluat.
Ponien ja isojen hevosten käyttö ei ole yhtä sujuvaa kuin "normaali kokoisten". Ratsastus näyttää hiukan omituiselta, ja suurten hevosten kanssa simin jalat menevät tikuiksi, ja koko ratsastaja näyttää ihan luonnottomalta. Hyvin pienien ponien kanssa simin jalat joko nousevat oudon korkealle, tai laahaavat maata. Myös jos simi esim. silittää pientä pona, sen käsi taipuu luonnottomasti, samoten harjatessa. Jos nämä pikku seikat eivät haittaa, niin eikun vain ponien ja isojen heppojen tekoon!

(linkki horse size sliderin lataamiseen)

Alla on tulevissa tarinoissa esiintyvä shettis. Poni on mahdollista saada vielä pienemmäksi, mutta sitten niiden "normaali käyttö" hankaloituu tosi paljon. (esim. laukka näyttää tosi oudolta, satuloidessa nousee metrin ilmaan yms..)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti